Харків отримав генератори від французьких благодійників (Фото)

Завдяки співпраці з Харківською міською радою, асоціація “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” передала місту Харкову незамінну допомогу у вигляді нових генераторів для медичних закладів. Клінічна багатопрофільна лікарня №17 отримала генератор потужністю 600 кВт, поліклініка №20 — потужністю 125 кВт, а поліклініка №26 — 50 кВт.

Генератори передала “Медична та благодійна допомога Франція-Україна”, фінансуванням якої зайнялася незалежна адміністративна установа “Fondation de France”, створена урядом Франції. Вантаж з генераторами до Харкова доставили за підтримки громадської організації “Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги” та ТОВ “Санагро Україна”.

Революційна презентація Samsung: гнучкі смартфони, планшети та смартгодинники

Це не перший раз, коли асоціація “Медична та благодійна допомога Франція-Україна” звертає свою увагу на потреби України. Вже з 2014 року вона активно допомагає країні, а починаючи з минулого року зосередила свою увагу на підтримці Харкова. Її допомога охоплює постачання гуманітарних вантажів з міста-побратима Лілль, медикаментів, медичного обладнання та автомобіля швидкої допомоги.

Діяльність асоціації набула особливого значення в умовах сучасних викликів та потреб, які виникли внаслідок складної ситуації в Україні. Ці генератори допоможуть забезпечити безперебійне функціонування медичних закладів у Харкові та зберегти життя та здоров’я багатьох людей.

Коментарі