Куди піти з дівчиною: ТОП-7 варіантів для романтичного побачення

У Харкові є багато цікавих місць, де можна із задоволенням і інтересом провести час. Newsroom підготував кілька розваг, які ви зможете розділити з коханою людиною.

Прогулянка верхи на конях

Насолодитися осінніми пейзажами на свіжому повітрі в романтичній атмосфері з коханою людиною – що може бути краще? Тільки якщо це прогулянка верхи на конях. Щоб відчути дух авантюризму, не потрібно виїжджати далеко в область. Замовити кінну прогулянку з близькою людиною можна в клубі “Пасаж“, який знаходиться в місті Дергачі. Досвідчені інструктори все розкажуть і покажуть, а навчені та доглянуті коні з перших хвилин знайомства здадуться кращими друзями. Охочі можуть замовити послугу як за містом, так і в Харкові.

Вартість однієї години кінної прогулянки становить в середньому 500 гривень з людини. Також за окрему плату можна вибрати пару білих коней і найняти професійного фотографа, щоб відобразити щасливі моменти.

Кінний клуб “Пасаж” розташований у місті Дергачі в провулку Калиновому, 6-А. Час роботи – з 10:00 до 19:00. Без вихідних.

konnaya_progulka.jpg 

Побачення на даху

Справжнім сюрпризом для романтиків стане вечірнє побачення на даху багатоповерхового будинку. Над головою – нескінченне небо, а перед очима відкриється панорама нічного міста. Ідеальна можливість побути лише вдвох і сказати головні слова коханій людині. Вартість такого проведення часу складе приблизно 1200 гривень. Послуга передбачає сервірований столик і стільці, декоративну свічку, теплі пледи, обігрівач, програвач з вашим плейлистом, бінокль і, за бажанням, пов’язку на очі. За окрему плату в замовлення можна включити пляшку шампанського, чай, фрукти, сир або шоколад, живу музику, фотосесію, букет квітів або пелюстки троянд, повітряні кулі, телескоп або відеозйомку з квадрокоптера.

svidanie_na_kryshe.jpg

Кінотеатр для двох

Здивувати або порадувати кохану людину можна також за допомогою кіномистецтва. Для цього достатньо вибрати час і фільм, який ви давно хотіли показати другій половинці. Не секрет, що спільний перегляд кіно зближує людей, адже під час перегляду картини можна разом посміятися, розчулитися або задуматися про головне в житті. Таке побачення обійдеться приблизно у 2200 гривень. За цю суму для вас підготують сервірований столик, зал прикрасять відповідно до ваших побажань – свічками, квітами та повітряними кульками. Також у вартість входять попкорн і деякі напої. За додаткову плату вам запропонують кальян, пісочне шоу, послуги саксофоніста, який виконає для вас романтичну композицію, а по завершенню перегляду ви можете замовити годинну прогулянку в кареті.

kinoteatr_dlya_dvoih.jpg

Політ на повітряній кулі

Ми не могли ми обійти стороною й один із символів романтичних відносин – політ на повітряній кулі. Політ на аеростаті залишить незабутній слід у пам’яті та подарує учасникам не тільки бурю позитивних емоцій, а й сплеск адреналіну. Згідно з правилами, польоти на повітряній кулі зазвичай влаштовують вранці або ввечері переважно у весняно-літньо-осінній період.

Перед заходом учасники проходять обов’язковий інструктаж і знайомляться з технікою безпеки. Є деякі умови, за якими політ може не відбутися: проблеми зі здоров’ям, вагітність або стан алкогольного сп’яніння учасника. Більшість підйомів на аеростатах проходять за 40 кілометрів від Харкова, в Валківському районі. Вартість від 9000 до 12 000 гривень за двох. Тривалість – 45-60 хвилин. Під час польоту куля супроводжує автомобіль, на якому учасники потім повернуться в точку підйому. Додатково можна замовити трансфер від Харкова до місця зльоту. Варто врахувати, що на все піде близько чотирьох годин.

polet_na_vozdushnom_share.jpg

Побачення на льодовій ковзанці

Якщо ви не любите висоту, то справити враження на дорогу людину можна і на землі. А точніше на льоду. Щоб зануритися в атмосферу безтурботності та легкості, вам навіть не потрібно виїжджати з Харкова. Романтичний вечір на льодовій ковзанці під улюблену музику без сторонніх очей з подальшою вечерею прямо на льоду – така розвага точно запам’ятається вам обом надовго. Організація заходу обійдеться приблизно у 8000 гривень. У вартість входять дві пари ковзанів, сервірований стіл з живими квітами, пляшка шампанського, цукерки та виноград, декоративна свічка, доріжка на льоду зі свічок і пелюстків троянд, музичний супровід і пледи. Додатково можна замовити вечерю на свій смак, десерт, живу музику, повітряні кулі, фото та відеозйомку. Тривалість побачення складе приблизно півтори години.

svidanie_na_katke.jpg

Квест-кімната

Для любителів полоскотати нерви ідеальним варіантом буде спільне проходження квесту. За бажанням, можна вибрати один з сюжетів, в якому ви разом будете бігти з в’язниці, розгадувати таємниці Леонардо да Вінчі, переживати наслідки атомної катастрофи або жахи середньовічної інквізиції, та навіть зможете пограти в шпигунів. Більшість ігор асоційовані з популярними голлівудськими фільмами, кімнати володіють відмінним антуражем і правдоподібністю, а для більшого остраху – в сюжети впроваджені аніматори. Вартість такої розваги становить від 400 до 1000 гривень.

kvest_komnata.jpg

Під зоряним куполом

І на завершення списку місць для романтичного побачення пропонуємо звернути увагу на можливість прожити вічність разом з коханою людиною. Для початку в харківському планетарії. Всього за один вечір перед вами промайнуть століття, планети та сузір’я. Занурившись в атмосферу космічного простору, ви напевно станете ближче один одному. Індивідуальне шоу обійдеться приблизно у 3500 гривень. У цю вартість входить столик на двох, фрукти, пляшка шампанського або інший напій, а також музичний супровід на ваш смак. Тривалість – одна година.

planetariii.jpeg

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі