На відновлення Циркунів виділять понад 76 мільйонів гривень

Циркуни в Харківській області отримають фінансову допомогу у розмірі понад 76 мільйонів гривень для відновлення постраждалих територій. Планується здійснити відновлення села за новим принципом “build back better” – “відбудувати краще, ніж було”.

Відповідно до відомостей, отриманих від Кабінету Міністрів України у відповідь на запит Ґвара Медіа, наразі передбачено реалізацію проєкту відновлення населених пунктів, які постраждали внаслідок збройної агресії рф. Згідно з рішенням Кабміну від 4 серпня 2023 року, заплановані виділення коштів на виконання цього проєкту.

У Харкові вимагають знести алею з бюстами комсомольців

Упродовж поточного року на відновлення Циркунів буде виділено суму у розмірі 76 440 000 гривень. Проте загальна оцінена вартість відновлення села становить понад 1 мільярд 92 мільйони гривень, що означає, що виділені кошти покривають лише 7% необхідної суми.

Начальник Циркунівської Спеціальної Військової Адміністрації Микола Сікаленко підтвердив цю інформацію і додав, що наразі терміни виконання робіт щодо відновлення ще не визначено.

Коментарі