Обласний гуманітарний штаб доставив громадам понад 8 тисяч проднаборів, 7 тонн продуктів, будматеріали, одяг та засоби гігієни

За останній тиждень Обласний гуманітарний штаб активно постачав різні види допомоги до громад області. Усього було відправлено понад 8 тисяч продовольчих наборів, 7 тонн харчових продуктів, будматеріали, одяг і засоби гігієни.

Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації.

Контроль за питанням системного забезпечення гуманітарною допомогою громад області перебуває під особистим керівництвом начальника Харківського обласного відділу з питань цивільного захисту Олега Синєгубова.

Зокрема, з 4 по 8 вересня, Гуманітарний штаб постачав харчові продукти, будматеріали та інші необхідні речі до різних громад, включаючи Краснокутську, Дергачівську, Роганську, Липецьку, Наталинську, Вільхівську, Старовірівську, Красноградську, Золочівську, Зачепилівську, Сахновщинську, Кегичівську, Біляївську. Група відправила 4,3 тонни макаронів та 5,6 тонни вершкового масла одному військовому підрозділу та Благодійному фонду “Ми тут поряд”.

Під прикриттям волонтерів: викрита організована група, яка грабувала літніх людей (Фото)

Також, для задоволення потреб жителів різних громад, було передано 8478 продовольчих наборів, 3 тонни харчових продуктів для Чкаловської, Балаклійської, Вовчанської громад, та 2,3 тонни засобів гігієни та одягу для Ізюмської громади.

Зокрема, до Краснокутської та Циркунівської громад було доставлено 23400 дошок, і Громадська організація “Дія” передала майже 3000 літрів питної води.

Коментарі