Обстріл Куп’янську та терміналу “Нової пошти”: підсумок минулої доби, — Синєгубов

Сьогодні о 7:00 ранку місто Куп’янськ зазнало обстрілів з боку бойовиків країни-терориста. Внаслідок обстрілів зазнали руйнувань житлові будинки, постраждало троє осіб.

Про це повідомив у ранковому зведенні голова Харківьської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Двоє постраждалих, 15-річна дівчина та 63-річна жінка, госпіталізовані у важкому стані, 17-річний хлопець отримав середньої тяжкості поранення.

Вчора ввечері о 22:15 ворог влаштував ракетний удар з ЗРК С-300 проти терміналу “Нової пошти” в смт Коротич Харківського району. Будівля терміналу була зруйнована, спалахнула пожежа. Внаслідок цього загинуло 6 людей, 16 отримали поранення. З них двоє перебувають у вкрай важкому стані, шість — у важкому, інші в середньої тяжкості та легкій.

У Харкові через пожежу евакуювали мешканців п’ятиповерхівки

Протягом останньої доби ворог обстрілював населені пункти в Харківському, Чугуївському, Ізюмському та Куп’янському районах. Зокрема Першотравневе, Синьківку, Дворічну Куп’янського району, Борову Ізюмського району, Гатище, Бударки Чугуївського району та інші.

Продовжуються роботи з розмінування. За останню добу піротехніки ДСНС обстежили понад 14 гектарів території та нейтралізували 91 вибухонебезпечний предмет.

На Куп’янському напрямку тривають інтенсивні бої. За останню добу українські захисники відбили 15 атак ворога в районах Синьківки та Іванівки, ворог не здійснив просування.

Коментарі