Окупанти вдарили по Харкову ракетами, є постраждалі (Відео)

Окупанти ввечері 16 січня завдали ракетного удару по Харкову. Дві ракети С-300 вразили житлову інфраструктуру в середмісті міста.

За повідомленням голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок ударів пошкоджені багатоповерхові будинки, є постраждалі. Наразі відомо про 16 постраждалих, з них дві жінки перебувають у тяжкому стані.

Заморозки на Куп’янсько-Лиманському напрямку ускладнили ведення бойових дій, – Дібров

Медики надають допомогу постраждалим. Екстренні служби продовжують огляд місць влучань.

Про ситуацію на місці подій розповів мер міста, Ігор Терехов.

«Було два дуже потужні вибухи. У результаті цих вибухів зруйновано декілька житлових будинків. На теперішній є 16 поранених, які зараз перебувають в лікарні. Працюють робітники ДСНС, пошуки тривають. Розтрощені житлові будинки, комунікації», — коментує Терехов на місці “прильоту”.

В ефірі національного телемарафону Ігор Терехов розповів, що через потужну вибухову хвилю були пошкоджені кілька житлових будинків. Наразі відомо про 16 поранених. На місці обстрілу працюють робітники ДСНС. Під завалами можуть перебувати люди.

Доповнення: О 23:23 Синєгубов повідомив, що кількість постраждалих внаслідок удару рф збільшилася до 17 осіб.

«У важкому стані залишаються 2 жінки. 12 людей також госпіталізовані, перебувають у лікувальній установі в середньому та легкому станах. Три людини від госпіталізації відмовилися, їм була надана медична допомога на місці.» — пише Синєгубов на каналі у Telegram.

Станом на 23:46 відомо про руйнування щонайменше десяти житлових будинків.

«Удар по центру Харкова носить виключно терористичний характер. Постраждали щонайменше десять житлових будинків, і це тільки за попередньою інформацією. Зранку департамент ЖКГ продовжить обстеження периметру сьогоднішнього обстрілу і буде уточнена інформація. Постраждалих на даний момент 17 осіб, з яких один важкий. Рятівники продовжують розбирати завали, яких багато.» — повідомив Ігор Терехов на своєму Telegram-каналі.

Коментарі