Реконструкція найбільшого ТРЦ у Харкові: всередині будуть розташовуватися понад 200 магазинів

У Харкові стали відомі подробиці реконструкції ТРЦ Planeta Mall на Окружній. У триповерховому комплексі площею 110 тисяч квадратних метрів будуть розташовуватися понад 200 магазинів, три супермаркети електроніки та великий кінотеатр. Про це повідомляє портал комерційної нерухомості Commercial Property.

У Харкові готують до відкриття великий торговий центр: з’явилися фото

Нагадаємо, Planeta Mall на Олексіївці обіцяють відкрити до весни 2022 року. До липня нинішнього року в комплексі вже були готові скляний фасад, ескалатори та ліфти. Однією з його особливостей стане величезний екран на фасаді, подібний до того, який використовується на найвищому хмарочосі світу Бурдж-Халіфа.

Тепер став відомий список торгових точок, які будуть розташовуватися всередині ТРЦ. У ньому розмістять три гіпермаркети електроніки (Comfy, Eldorado і “Фокстрот”), дитячу розважальну зону Smile Park площею 3000 квадратних метрів, 200 магазинів і супермаркет “Сільпо”, а також фуд-хол і кінотеатр “Wizoria”. Останній повинен стати найбільшим у Харкові – в ньому буде сім залів. Очікувана відвідуваність торгового комплексу становить 40 тисяч чоловік у день.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі