У центрі Харкова обстежать будинки, постраждалі під час новорічних обстрілів

Департамент житлово-комунального господарства Харківської міськради уклав шість угод на обстеження стану будинків, які постраждали в результаті російських обстрілів 30 грудня 2023 року та 2 січня 2024 року. Про це стало відомо в результаті моніторингу системи “Prozorro”, проінформували в Харківському антикорупційному центрі.

У Харкові виділили кошти на ремонт багатоповeрхівки на Північній Салтівці

На обстеження будинків планують витратити понад 625 000 гривень. Так, вартість обстеження трьох будинків – по вул. Гіршмана, 14, Бакуліна, 9/13 та проспекту Незалежності, 1 становитиме 179 000 гривень кожен.

Фахівці також перевірять стан будинків по вулицях Чичибабіна, 2Професора Отамановського (колишня Коломенська), 15 та Бакуліна, 14.

Всі роботи планують провести до 1 серпня. Підрядником став ФОП Колчанов Андрій Володимирович, який з 2022 року має досвід обстеження постраждалих будинків у Харкові.

Нагадаємо, 30 грудня та 2 січня російські окупанти завдали ракетних ударів по центру Харкова. У результаті атаки 30 грудня постраждали понад 20 людей, а 2 січня загинули двоє людей.

Розбиті двори, будинки та авто: у поліції показали наслідки ударів РФ по центру Харкова (Фото)

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі