У Дергачах відновлять Центр первинної медико-санітарної допомоги (Фото, Відео)

Приміщення медзакладу було зруйновано внаслідок обстрілів окупантами минулого року. Наразі тут проводять демонтаж будівлі та підготовчі роботи до зведення нового каркасу.

Про це повідомив пресцентр Харківської обласної військової адміністрації.

Реконструкція Центру первинної медико-санітарної допомоги розрахована на два роки. Будівлю розширять і зроблять двоповерховою.

«Реконструкція Центру первинної медико-санітарної допомоги розрахована і на наступний рік. Будівлю розширимо, зробимо її двоповерховою. Відновлення закладів охорони здоров’я є одним з першочергових завдань, які ставить начальник ХОВА Олег Синєгубов», — розповів заступник начальника ХОВА Михайло Харнам.

Цього року планується зробити фундамент, стіни та покрівлю. Також будуть виконуватися роботи з прокладання зовнішніх інженерних мереж. Наступного року будуть зроблені внутрішні мережі та благоустрій.

Реконструйована будівля також буде оснащена всіма необхідними елементами інклюзії.

З Центром первинної медико-санітарної допомоги Дергачів підписано більше ніж 40 тисяч декларацій. Від початку повномасштабного вторгнення рф робота закладу не припинялася. Поки будуть відновлювати будівлю, частина колективу розташовуватиметься в іншій амбулаторії міста та в місцевій поліклініці.

На Північній Салтівці відновлюють роботу магазини, аптеки та заклади побуту

«У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Дергачів розпочали роботи наприкінці серпня цього року. Також на території Харківського району відновлюються амбулаторії в населених пунктах Лісне, Руська Лозова та Великі Проходи», — прокоментував перший заступник начальника Харківської РВА Володимир Усов.

Коментарі