У харківському зоопарку відкрили вольєр зі ставком і водопадом (Відео)

З 13 вересня у звіринці починає свою роботу вольєр з басейном загальною площею 2500 квадратних метрів. У ньому будуть жити пелікани та баклани. Про це розповіли на офіційній сторінці зоопарку в Facebook.

У харківському зоопарку іменинницю привітали дощем з пелюсток троянд

“Сьогодні у нас урочиста подія. Наші пелікани та баклани, пернаті мешканці Африки, вийшли в свій новий вуличний вольєр. У них тут водоспад, велика красива водойма, травичка й сонечко”, – розповіла заступник начальника зоологічної частини Карина Шевченко.

Раніше вольєр для пеліканів і бакланів був у три рази менше. Тепер птиці обживаються на новому місці, де вже підготовлені металеві каркаси для створення майбутніх гнізд. Годують їх кількою, бичком, путасу та хеком. Всього на новому місці будуть жити 8 пеліканів і 11 бакланів.

 

Нагадаємо, раніше в зоопарку поскаржилися на поширення фальшивих запрошень. На підприємстві заявили, що це спланована акція. На думку співробітників КП, люди з фейковими запрошеннями приходять на екскурсію, але їх, природно, не пропускають, що викликає у них гостру реакцію і, як наслідок, створює негативний фон навколо роботи зоопарку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі