У Харкові показали, який вигляд має зоопарк з висоти після реконструкції (Фото)

12 серпня в соцмережах опублікували знімки оновленого звіринця, який готуються відкрити на День міста.

На знімках видно, що біля виходу з боку Клочківського спуску ще працює будівельна техніка, в деяких зонах ще складені будматеріали, а робітники укладають доріжки.

Нагадаємо, раніше в зоопарку оголосили, що набирають тимчасових екскурсоводів, які зможуть проводити тури для бажаючих відвідати зоопарк в кінці серпня та вересні.

Стало відомо, скільки витратять на будівництво харківського зоопарку у 2021 році

Раніше в Харкові виділили додатково 59 мільйонів гривень на вольєри для слонів. За ці гроші планують розмістити підвісні годівниці, облаштувати бетонні стіни і поверхню у вигляді “скельних форм”, а також провести безліч будівельних робіт і доробити огорожу. Об’єкт повинен бути готовий до 31 грудня 2022 року.

Варто зазначити, що в квітні у харківському зоопарку звітували про переселення слонів в нові вольєри. Тоді в звіринці стверджували, що стіни об’єктів були декоровані скульптурним бетоном, а на підлозі встановлено валуни. Було опубліковано відео, як Аун і Тенді “вивчають” новий простір за 42 мільйони гривень. Однак, як показує новий тендер, вольєри ще необхідно добудувати.

Коментарі