У популярному харківському ресторані звільнили дівчину, яка у Куп’янську знімалася у ворожих пропагандистських відео (Фото, Відео)

В соціальних мережах набула розголосу інформація про Анну Євсюкову, яка працювала з окупантами у Куп’янську. Її впізнали у відомого ресторані в Харкові, де вона влаштувалася працювати офіціанткою.

Під час окупації Куп’янська мережею ширилося відео, на якому Ганна розповідає, як вона роздає гуманітарну допомогу від “єдиної росії” у Харківській області. Дівчина стверджує, що їй потрібна допомога від місцевого населення.

Костянтин Немічев, начальник штабу спецпідрозділу “KRAKEN”, прокоментував інформацію про колаборантку у своєму Telegram-дописі:

“Можливо ви запитаєте, а що їй потрібно було робити в окупації? Щонайменше, не співпрацювати з окупантами! Як це робили і роблять сотні тисяч українців, в кого не вийшло виїхати, котрі попри загрозу життю допомагають Україні. Мало того, що вона співпрацює, так ще і не соромиться зніматись у цих постановочних відеороліках”.

За словами Немічева, в листопаді минулого року дівчину затримали відповідні служби. Проте пізніше вона працевлаштувалась у харківському ресторані.

Ганна Євсюкова у “Старгороді”.

У закладі швидко відреагували на цю інформацію та повідомили, що звільнили Анну Євсюкову.

Коментарі