Ворог обстрілював Харківщину: пошкоджені будинки, є жертви — Синєгубов

Минулої ночі та пізно ввечері ворожі сили здійснили щонайменше три обстріли міста Куп’янськ. Наслідком цього стали пошкодження п’яти приватних будинків, один будинок був повністю знищений. Інформації про постраждалих людей немає.

Про це повідомив у ранковому зведенні голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Протягом минулої доби ворожі сили використовували міномети, стрілецьку та реактивну артилерію, а також бойову авіацію для обстрілу населених пунктів у Куп’янському, Чугуївському, Богодухівському, Харківському та Ізюмському районах.

У селі Дворічна Куп’янського району загинув 72-річний чоловік. 65-річна жінка отримала поранення та була доставлена до лікарні. Також пізніше до медиків звернулася 60-річна жінка з легким пораненням, їй госпіталізація не знадобилась.

Ворожий обстріл: постраждали населені пункти Чугуївського та Куп’янського районів, — Синєгубов

На території села Гур’їв Козачок Богодухівського району пошкоджено приміщення сільськогосподарського підприємства внаслідок обстрілу.

У селі Одноробівка Богодухівського району, яке було обстріляне з гелікоптера, знищено два приватних будинки, а ще два будинки отримали часткові пошкодження.

Також у селі Степове Ізюмського району була пошкоджена електромережа.

Проводяться роботи з розмінування. За останню добу піротехніки ДСНС обстежили приблизно 8,5 гектара території та знешкодили 121 вибухонебезпечний предмет.

На лінії зіткнення у Куп’янському напрямку наші захисники міцно утримують свої позиції, жодних просувань вперед у ворога не було зафіксовано.

Коментарі