Втрати ворожих військ на Куп’янському напрямку сягнули 212 осіб за минулу добу, – Фітьо

За останню добу втрати окупаційних військ на Куп’янському напрямку склали 212 осіб, і загалом за минулий тиждень ця цифра становить 583 людини.

Про це повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ, Володимир Фітьо в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Це великі втрати. І весь час підтягуються резерви для їхнього поновлення, поновлення відказників та дезертирів”, — наголосив він, додавши, що ворожі сили залишаються на попередньому рівні, про який вже було повідомлено.

За словами Фітьо, російські війська продовжують атакувати з метою захоплення Куп’янська. Українські захисники за останню добу знищили 25 одиниць ворожої техніки, включаючи п’ять танків та чотири бойові броньовані машини.

У Єлизаветівці “Білі янголи” врятували важкопораненого хлопця (Відео)

“Противник до атак долучає більше техніки, бо незабаром погода буде погіршуватися. І використання техніки буде зменшуватися, тому що ґрунт буде вогкий, і техніка вже не зможе в такій кількості застосовуватися. Акцент буде робитися саме на піхоту”, — пояснив начальник служби зв’язків з громадськістю.

Крім того, за останню добу на напрямку зафіксовано 765 обстрілів.

“Ворог не полишає надій знайти слабкі місця в нашій обороні. Не припиняються атаки. За минулу добу відбулося 14 бойових зіткнень. Це Синьківка, Іванівка Харківської області. Новоєгорівка, Спірне – вся лінія активна. Був завданий один авіаційний удар, застосовано 11 дронів-камікадзе”, — додав Фітьо.

Коментарі