За жорстоке вбивство та крадіжку 43-річний чоловік отримав 10 років позбавлення волі

За обвинувачення прокурорами Лозівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав 43-річного чоловіка винним у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілої, а також у повторній крадіжці. Прокурори підтримали публічне обвинувачення та вимагали для нього максимального покарання. Чоловіку було призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Прокурори довели у суді, що у жовтні 2021 року зловмисник скоїв жорстоке побиття своєї знайомої, що призвело до її смерті. Інцидент стався внаслідок конфлікту під час вживання алкогольних напоїв в лісозмузі міста Лозова. Під дією алкоголю чоловік побив жінку, яка пізніше померла від отриманих травм.

Убивцю, який вбив співмешканку та скинув тіло в яму, засудили до 12 років в’язниці

Крім цього, зловмисник також відповідає за крадіжку, яку він скоїв у квітні 2021 року. Після гулянки вдома у знайомої, чоловік вирішив “віддячити” за гостинність та викрав її речі, завдавши матеріальної шкоди.

Під час судового розгляду обвинувачений заперечував свою вину, стверджуючи, що не бив жінку, а покази він дав під тиском правоохоронців. Щодо крадіжки, чоловік заявив, що потерпіла обвинувачувала його неправомірно.

Проте суд врахував докази, представлені прокурорами та виніс обвинувальний вирок.

Справа наразі перебуває на стадії апеляційного оскарження.

Коментарі