115 років харківському трамваю: в місті проведуть виставку техніки

25 липня в центрі Харкова відбудеться парад трамваїв, де будуть представлені як ретро-вагон МТВ-82, так і сучасний громадський транспорт. Всі охочі зможуть покататися від площі Сергіївської повз “Держпром” до парку Горького. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Стати учасниками “трамвайного параду” можуть всі охочі, для цього необхідно прийти о 10:45 на Сергіївську площу. Доїхавши до парку Горького, колона розгорнеться й рушить до проспекту Незалежності, де в цей час буде проходити виставка техніки. Крім трамваїв і спецтранспорту там також будуть представлені фотографії та інформація про роботу депо. Святковий захід присвячено до 115-ї річниці запуску цього виду громадського транспорту в Харкові.

У мерії розповіли, коли пустять трамваї по Московському проспекту в Харкові

Нагадаємо, раніше в Харкові показали, як встановлювали пішохідний міст за 25 мільйонів гривень. Роботи були розпочаті ще в травні нинішнього року. Над Клочківським спуском біля зоопарку робітники змонтували та встановили металевий каркас. Через реконструкцію мерія кілька разів перекривала рух транспорту.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі