50 кілограмів тротилу в машині: поліція шукала вибухівку біля вокзалу

У Харкові силовики перевірили інформацію про мінування двох об’єктів. Ні в апеляційному суді, ні на Привокзальній площі вибухових речовин не виявилося. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

Поліція затримала “мінера” супермаркету  “АТБ”

Як стало відомо, вчора о 10:30 до управління Нацполіції надійшла інформація про мінування Харківського апеляційного суду. Зловмисники також заявили, що на Привокзальній площі припаркований автомобіль, в якому знаходиться 50 кілограмів тротилу. На місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи. Під час перевірки боєприпасів або вибухових речовин не знайшли.

У Харкові шукали вибухівку в п’яти ТРЦ та евакуювали 88 осіб

Нагадаємо, 6 грудня шість навчальних закладів отримали повідомлення про вибухівку та вимогу перевести сім мільйонів гривень. У підсумку поліція вирішила перевірити всі 193 харківські школи та 23 технікуми. Наступного дня зловмисники “замінували” сім шкіл, два вузи та три торгово-розважальних центри. Силовики також розшукали підлітка, якому належать зазначені “мінерами” номери. Однак 13-річний житель Кам’яної Яруги виявився не причетний до злочинів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі