Аварія на Окружній у Харкові: у машині таксі було подружжя

У службі таксі розповіли подробиці смертельної аварії, в якій загинули троє дорослих та постраждали двоє трирічних дітей.

За інформацією засновника служби таксі “30-40” Руслана Сайфуліна, водій служби Олександр Дерев’янко влаштувався на роботу тільки в грудні 2021 року, а цього ранку віз сім’ю.

“Він пересувався на орендованому автомобілі Toyota Camry. Машина в цей момент була не на лінії. Це не заборонено. Після цього водій повинен був прибути на роботу, пройти техогляд і медогляд і приймати замовлення. Рухався, згідно з GPS-трекером, з місця прописки. Перевозив дружину, а також двох трирічних дітей. Рух здійснював по окружній дорозі”, — сказав Сайфулін.

За даними GPS-трекера, швидкість автомобіля була 75 км/год. Зараз двоє дітей подружжя двійнята — хлопчик та дівчинка, які народилися у 2018 році, перебувають у лікарні. Раніше медики розповіли, що у хлопчика важка травма голови, перелом черепа, забої мозку і перелом стегна. У дівчинки лікарі зафіксували переломи стегон. За даними Сайфуліна, в момент аварії дитячих крісел в машині не було.

У мерії розповіли про стан дітей, які потрапили в смертельну ДТП

Нагадаємо, смертельна аварія сталася вранці 12 січня. За даними правоохоронців, 34-річний водій автомобіля Kia рухався з боку Дергачів та виїхав на зустрічну смугу, де протаранив таксі Toyota Camry.

Коментарі