“Батьки явно були в шоці”: поліцейські прийшли з обшуками до можливих оргнізаторів масової бійки в Харкові

Учора в Харкові, як і в інших містах України, пройшли масові заворушення, в яких брали учать підлітки.

“Підлітки вирішили погратись у війну, та назвали свій рух “ЧВК РЕДАН” – все для того, щоб влаштувати бійку з іншою субкультурою “офників”. Поліція вчасно дізналась про заворушення та не дозволила цьому статись — всього встановили 245 осіб, з яких тільки 30 повнолітні. З неповнолітніх було 149 хлопців та 66 дівчат”, – написав у “Фейсбуці” начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

Бійка на площі Конституції: у підлітків вилучили ножі, кастети та газові балончики (Фото)

За його словами, всі учасники заворущень були доставлені до відділів поліції для встановлення особи та деталей — слідчими перевіряється інформація щодо організаторів цих зібрань. Слідчі знайшли внутрішні чати в Telegram, через які підлітки збирались та координувались. Встановили особу кожного.

“Сьогодні зранку вже проводимо 3 обшуки у можливих організаторів масових заворушень — один з них неповнолітній. Батьки явно були в шоці з того, чим займаються їх діти. Звертаюсь до батьків неповнолітніх. Контролюйте своїх дітей. Кому не зрозуміло — війна, такі заходи зараз точно не на часі”, – зазначив Сергй Болвінов.

NewsRoom – незалежне видання, що розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах “Новини компаній“, “Бізнес”, “Місто”, “Їжа”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі