Бійка за участю працівника ДСР у “Болеро”: вирішується питання про відкриття кримінального провадження

У Харкові силовики встановлюють обставини конфлікту в нічному клубі, в якому може бути замішаний співробітник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Поки інформація про те, що трапилося зареєстрована в Журналі єдиного обліку.

З’явилося відео побиття двох харківських поліцейських

Як стало відомо Newsroom, бійка сталася в ніч з п’ятниці на суботу в нічному клубі “Болеро”. На відеозаписах, які опинилися в розпорядженні редакції, можна побачити словесну перепалку між групою чоловіків. Потім в конфлікт втручається ще один відвідувач, який б’є опонента в обличчя, а коли той падає – добиває його на підлозі. За нашими даними, цей відвідувач є чинним співробітником ДСР.

Видання Рolicecontrol з’ясувало ім’я нападника – ним виявився Дмитро Любічев. Згідно Національному агентству з питань запобігання корупції, така людина справді працює оперуповноваженим в Управлінні стратегічних розслідувань в Харківській області.

340c2-clip-66kb.jpg

Ще вчора правоохоронні органи заперечували інформацію про бійку в “Болеро”. У пресслужбі обласного управління Нацполіції розповіли, що на місце події не викликали слідчо-оперативну групу, а в територіальному управлінні ГБР повідомили, що до них не надходило таких матеріалів.

4cd16-clip-63kb.jpg

Однак сьогодні правоохоронні органи підтвердили факт інциденту. За даними поліції, побитий чоловік не подавав заяву, проте відомості про бійку внесли в Журнал єдиного обліку. Прессекретар обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі