Брат соліста гурту Quest Pistols Антона Савлєпова з Харківщини потрапив до російського полону

Брат учасника Quest Pistols Антона Савлєпова, який народився у Ківшарівці Харківської області, більше року знаходиться в російському полоні. Про це артист розповів у своєму відеозверненні, опублікованому в TikTok.

Росіяни викрали харківського студента і понад рік утримують його в ізоляторі

“Я родом з Харківської області. З початком повномасштабного російського вторгнення моя мала батьківщина була швидко та надовго окупована. Українці регулярно виходили на мітинги супротиву. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали по підвалах та катували. Дехто повертався морально та фізично покаліченим, а про інших досі нічого не відомо. Я особисто знаю, як важко знайти хоча б будь-яку інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють у списки і за документами вони фактично навіть не полонені. Наші родичі, громадяни та патріоти просто зникли безвісти”, – сказав у відео Савлєпов.

Він поділився, що вже понад рік він нічого не чув про свого брата.

“Ця сумна трагічна історія торкнулася і моєї сім’ї. Ми вже більше року нічого не чули про Сергія. Так, мій брат, цивільний полонений. Такий самий, як і багато-багато інших наших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором”, – розповів Антон Савлєпов.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі