“Це радянський союз якийсь!”: Терехов відреагував на петицію від метрополітену (Відео)

Харківський міський голова Ігор Терехов висловив своє розчарування діями керівництва підземки з приводу примусового підписання співробітниками КП “Харківський метрополітен” документа щодо підтримки введення платного проїзду.

Мер заборонив усьому керівному складу міськради та комунальних підприємств використовувати подібну практику. А тих, хто не послухається, обіцяв звільнити.

“Харківський метрополітен” просить компенсувати з держбюджету витрати за три місяці простою

“Я обурений тим, що сталося в метрополітені, цією самодіяльністю, яка не вписується в логічні рамки в той час, коли ми робимо безкоштовний проїзд, тримаємо, на відміну від усіх міст, розуміємо, що для цього є фінансові можливості. Я сказав, що коли ми не матимемо фінансових можливостей, я вийду і чесно скажу про це харків’янам. З ким ваше рішення було погоджено? Ви повертаєтеся до Радянського Союзу! Іншого я сказати не можу, це остання крапля. Я не звільняю вас, бо ми разом пройшли початок війни, лежали під російськими літаками, вибухами. Це вас врятувало. Але якщо ще раз будь-яке КП зробить щось подібне, незважаючи на особистості, я вижену”, — підкреслив Ігор Терехов, звертаючись до керівництва метрополітену.

Нагадаємо, нещодавно у соцмережах користувач, що побажав залишитись анонімом, виклав фото звернення до співробітників метрополітену про підписання петиції про повернення оплати за проїзд. При цьому наголошувалось, що підписання не було добровільним, як про це йдеться у зверненні.

Коментарі