Частина Олексіївки на два дні залишиться без газу

З 9 по 11 листопада у Шевченківському районі Харкова планують провести регламентні роботи на газопроводі. У зв’язку з цим без блакитного палива тимчасово залишаться жителі двох проспектів і однієї вулиці. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У центрі Харкова на півтора місяця перекриють вулицю

Відключення торкнеться 36 об’єктів, які розташовані на проспекті Людвіга Свободи та Перемоги, а також на вулиці Архітекторів. З повним списком адрес можна ознайомитися тут.

“Харківміськгаз” просить жителів дотримуватися правил обережності та перекрити газові вентилі. Підключення відбудеться після того, як газівники отримають доступ в усі квартири та обстежують внутрішньобудинкові системи.

На Салтівці завтра залишаться без гарячої води понад 100 житлових будинків

Нагадаємо, раніше СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом відключення газу в селі Благодатному. За даними силовиків, блакитне паливо відключили на початку жовтня під виглядом ремонтних робіт, після цього у жителів села почали вимагати підписати додаткову угоду на відсутню раніше послугу – обслуговування внутрішньобудинкових систем. Вартість послуги коливалася в діапазоні 1200-1800 гривень на рік. Через це місцеві жителі перекрили дорогу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі