Через російські обстріли у Харкові частково зруйновані дві дев’ятиповерхівки (Фото)

Про це 18 липня повідомили у регіональній прес-службі ДСНС. 

Впродовж доби рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів у Харкові. В результаті удару в Київському районі міста сталося часткове руйнування двох дев’ятиповерхівок. Постраждалих немає.  

У Чугуєві під час російського обстрілу вибухова хвиля вибила вікна у житловій п’ятиповерхівці та заблокувала вхідні двері однієї з квартир. Рятувальники допомогли мешканцям будинку покинути небезпечне приміщення.

Після одного з влучань у господарчу споруду на території Печенізької громади сталася пожежа. 63-річний чоловік, намагаючись вилізти з палаючої споруди, отримав ушкодження. Від госпіталізації постраждалий відмовився. 

У Богодухівському районі близько 22:45 ворог також влучив у приватну господарчу споруду. А о 00:50 – у приватний гараж. Виникла пожежа на площі 140 квадратних метрів. Обидва загоряння були ліквідовані. Постраждалих немає.

В окупованій Балаклійській громаді ворожі снаряди влучили у сміттєзвалище. Загасити пожежу не було можливості через небезпеку для особового складу ДСНС. 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі