Чоловік проведе два роки за ґратами за викрадення пилососа і телефону

Дергачівський районний суд Харківської області виніс вирок чоловікові, на рахунку якого крадіжка і шахрайство. Фігурант повністю визнав свою провину, але отримав досить жорстке покарання. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові молода пара з підробленими документами обікрала квартиру

За даними слідства, 7 квітня уродженець Дергачів був у гостях і вирішив розжитися пилососом Grunhelm, який належав хазяйці. Чоловік забрав техніку і покинув квартиру, сума збитків склала 1200 гривень. Через три місяці фігурант, раніше судимий за зберігання наркотиків, запозичив телефон у своєї тітки. Зловмисник обіцяв, що зробить один дзвінок, але викрав мобільний і здав його в ломбард.

В ході розгляду чоловік повністю визнав провину. Однак вердикт суду був суворий – за крадіжку та шахрайство фігуранта засудили до двох років позбавлення волі, до яких додали п’ять місяців невідбутого покарання за психотропи. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі