Депутати від ОПЗЖ: хто з харків’ян відсиджується під час війни у Монако (Відео)

У той час, як українські захисники вибивають російських окупантів з території України, а президент Володимир Зеленський щодня просить допомоги в озброєнні у західних партнерів, багаті українці та деякі депутати чекають на закынчення війни на дорогих курортах. Про це сказано у розслідуванні видання “Українська правда”, журналісти якого побували в Монако, Монте-Карло та Ніцці, де зараз живе багато українських VIP-біженців.

У Ярославського підтвердили, що бізнесмен повернувся до України

Тут влаштувалися брати Суркіси, екс-політик Костянтин Жеваго, який перебуває в розшуку, колишній нардеп Сергій Льовочкін. Крім того, на вулицях помітили бізнесмена з Дніпра Вадима Єрмолаєва (45-й номер у списку найбагатших людей України), нардепа Вадима Столара (ОПЗЖ), а також, брата українського підприємця Віталія Хомутинника Юрія.

У списку опинилося і кілька харків’ян. На курорті журналісти помітили авто, яке належить депутатці Харківської міськради Марії Скоробагач, але вона у кадрі не з’явилася. А ось нардеп-харків’янин Ігор Абрамович (ОПЗЖ) відпочиває на Лазурному березі в компанії в.о. начальника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Сергія Вязмікіна. До речі, Абрамович полетів з України за кілька днів до повномасштабного вторгнення Росії і з того часу у парламенті не з’являвся.

Коментарі