Детективи ДБР на Дніпропетровщині знайшли “чорну касу” наркоділків: вилучили 4 мільйони гривень (Фото)

Правоохоронці виявили “чорну касу” наркоділків, яких викрили на Дніпропетровщині. Про це 25 жовтня повідомили у прес-службі Державного бюро розслідувань.

Під час слідства співробітники ДБР та СБУ провели 45 обшуків у будинках фігурантів та вилучили понад чотири мільйони гривень готівкою. Крім того, у наркоділків виявили заборонені речовини – метадон та метамфетамін, ціна яких на “чорному ринку” становить понад 1,5 мільйона гривень.

Організував нарковиробництво мешканець Дніпра. До незаконного бізнесу чоловік залучив власну дружину. Спецлабораторію фігуранти облаштували вдома в одного з спільників. Місцевий правоохоронець “кришував” наркобізнес та забезпечував постачання компонентів для наркотиків. Виготовлену “продукцію” члени угруповання поширювали за допомогою так званих закладок, а клієнтів підшукували через Інтернет. За попередніми оцінками, місячний обіг нелегальної лабораторії сягав п’яти мільйонів гривень.

Шістьом членам групи, у тому числі організатору, повідомили про підозру за статтями 255 та 307 (“участь у злочинній організації”) та “незаконне виробництво, зберігання та збут наркотичних засобів”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі