“Для багатьох ця осінь стане останньою”: Комаровський емоційно закликав українців вакцинуватися

Популярний педіатр з Харкова Євген Комаровський опублікував відео із закликами вакцинуватися. Він заявив, що морги вже переповнені, а вільних місць у лікарнях – немає. Запис було розміщено на його сторінках в соціальних мережах.

У Харкові за минулий тиждень від коронавірусу померли троє медиків

“Красива осінь, звичайно, хлопці, але схоже для багатьох це остання осінь цього року і взагалі в житті. Тому вибачте за емоції, що не буду дуже ласкавим з вами. Але ситуація погана – це м’яко сказано”, – заявив медик .

За його словами, лікарні переповнені пацієнтами з COVID-19, а ті, хто говорить про наявність вільних місць – брешуть.

“На кладовищах місця ще є, в моргах – місць немає. Черги санітарок з каталками, на яких трупи, в морг. Більш того, забиті судово-медичні морги, куди везуть тих, хто помирає вдома”, – повідомив Комаровський.

Відомий харківський педіатр запропонував ввести покарання за обливання зеленкою

Педіатр стверджує, що 99% пацієнтів з коронавірусом, які знаходяться в реанімаціях, не щеплені. При цьому багато хто не може вакцинуватися, оскільки раніше купили необхідні сертифікати. Комаровський навів приклад з якимось чоловіком, який купив сертифікат, щоб його батьки відпочили в Туреччині. Згодом члени сім’ї померли. У зв’язку з цим педіатр закликав українців не відкладати вакцинацію на потім.

 

 

Нагадаємо, за останній тиждень тільки в Харківській області захворіли тисячі людей. Згідно з офіційною статистикою РНБО, вчора коронавірус діагностували у 1 242 жителів, в понеділок – у 1412-ти, на вихідних показники знижувалися до 823-948 випадків за добу. У регіоні також зафіксували високу летальністю від COVID-19 і пов’язаних з ним ускладнень. З 15 жовтня від вірусу померли 106 пацієнтів. Загалом по Україні тільки за останню добу захворіли понад 15 тисяч громадян. За цей же час одужали 7776 осіб, 538 – померли.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі