Дочка глави адміністрації Новобаварського району хоче стати заступником директора міського департаменту ЖКГ

Дочка глави адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник, підприємниця і депутат облради Неллі Цибульник хоче стати заступником директора Департаменту ЖКГ Харківської міськради. Відповідна декларація її як кандидата на цю посаду з’явилася в єдиному державному реєстрі декларацій.

Неллі Цибульник вказала, що володіє трьома квартирами, двома магазинами та недобудованим будинком у Харкові, будинком у селі Шарівка Богодухівського району, а також двома земельними ділянками та нежитловим приміщенням. В автопарку у депутата є Toyota Highlander, Toyota Corolla і вантажівка ГАЗ. У 2020 році Неллі Цибульник отримала від підприємницької діяльності 350 тисяч гривень доходу, 24 тисячі гривень – від здачі майна в оренду. Ще 57 тисяч гривень заробила як старший викладач Харківського університету внутрішніх справ. Готівкою депутат зберігає 40 тисяч доларів, 50 тисяч євро і 500 тисяч гривень.

Колишній охоронець Кернеса очолить департамент у мерії

Нагадаємо, раніше директором Департаменту ЖКГ міськради призначили Віталія Мірошника. Раніше він обіймав посаду голови Вовчанської райдержадміністрації. Згідно з декларацією, Віталій Мірошник зберігає готівкою 220 тисяч доларів, а разом з дружиною – 850 тисяч гривень. У 2020 році чиновник заробив в РДА 115 тисяч гривень, пізніше ще 55 тисяч гривень отримав у якості державної допомоги по безробіттю.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі