Допомагав окупантам будувати бліндажі та укріплення: у Вовчанську затримали співробітника лісгоспу (Фото)

Правоохоронці на Харківщині викрили російського посібника. Про це 5 листопада повідомили у регіональній прес-службі прокуратури.

За даними слідства, співробітник Вовчанського лісового господарства у липні пішов на співпрацю з окупаційною адміністрацією та обійняв посаду “головного інженера”.

Окрім цього, фігурант агітував колег працювати на окупантів та обіцяв заробітну плату в російських рублях. Також чоловік займався заготівлею деревини та налагодив її постачання російським військам для будівництва бліндажів та фортифікаційних споруд проти ЗСУ.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 111-1 (“колабораційна діяльність”). Правоохоронці затримали фігуранта. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі