Доставили до райвідділів 73 особи: начальник поліції Харківщини розповів, як пройшов Великдень

Субота та неділя у Харкові та області минули без надзвичайних подій та резонансу. Як повідомив начальник поліції регіону Володимир Тимошко, правоохоронці відпрацювали чітко та правильно.

Упродовж доби до поліції з повідомленнями про правопорушення та події звернулись понад 937 громадян. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 73 особи.

Ракетний обстріл Снігурівки великодньої ночі призвів до загибелі двох молодих людей

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили 1366 транспортних засобів. Правоохоронці склали 12 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху: 2 – за керування автомобілями у стані сп’яніння, 2 – за керування автомобілями без відповідних документів, 8 – за перевищення швидкості.

Окупанти наносили удари по населених пунктах Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів. Ніхто з громадян не постраждав. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти зафіксували факти пошкодження будинків та інших споруд внаслідок обстрілів і відкрили кримінальні провадження.

На звільнених територіях співробітники поліції забезпечують публічну безпеку та порядок.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі