ДТП на проспекті Гагаріна: Микола Харківський гнав по місту 180 кілометрів на годину

За інформацією адвоката постраждалої сторони Ігоря Черняка, стали відомі результати автотехнічної експертизи. Про це 13 грудня юрист повідомив на своїй сторінці в Facebook.

“В ході проведення експертизи було встановлено, що на момент зіткнення швидкість автомобіля “Інфініті” під керуванням Миколи Харківського становила 180 (!!!) км/год”, – написав Черняк.

snimok_ekrana_ot_2021-12-13_15-47-21.png

Раніше адвокат також озвучив результати психіатричної експертизи. Згідно з висновками медиків, Микола Харківський усвідомлював свої дії та міг ними керувати під час скоєння ДТП на проспекті Гагаріна. Тоді юрист зробив висновок, що у суду не буде ніяких перешкод для притягнення підлітка до кримінальної відповідальності.

Смертельна ДТП на проспекті Гагаріна: генпрокурор вважає, що відповідати повинен не тільки підліток

Нагадаємо, ввечері 26 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Одеської сталася смертельна ДТП. 16-річний водій Infiniti проїхав на заборонний сигнал світлофора і зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці аварії. Також важкі травми отримали троє пасажирів Infiniti – їх госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”). 16-річного водія Infiniti Миколу Харківського затримали, йому загрожує до восьми років в’язниці.

Коментарі