ДТП на проспекті Гагаріна: прокуратура не планує просити арешт для батьків Миколи Харківського

Харківська обласна прокуратура не проситиме суворого запобіжного заходу для батька і матері 16-річного водія. Батьки підлітка співпрацюють зі слідством. Про це заявив прессекретар обвинувачів Дмитро Чубенко.

Суд залишив Миколу Харківського у СІЗО ще на два місяці

Нагадаємо, раніше батькам Миколи Харківського оголосили підозру за статтею 166 (“злісне невиконання обов’язків по вихованню дитини”) КК України. Після стрілянини в супермаркеті суд зобов’язав матір хлопця наглядати за ним, проте жінка регулярно виїжджала за кордон.

“Зараз підстав, які вказані в КПК як “ризики”, ми не бачимо. Оскільки особи є за викликом слідчого. У них також є малолітні діти на утриманні”, — заявив прессекретар обласної прокуратури.

ДТП з Миколою Харківським: на що впливає алкоголь у крові другого водія

Нагадаємо, Микола Харківський проходить як підозрюваний у справі про смертельну ДТП на проспекті Гагаріна. Зараз підлітка помістили в СІЗО. У разі, якщо його провина буде доведена, водієві загрожує до десяти років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі