ДТП під Харковом: у невідкладній лікарні померла друга постраждала

Про це 2 грудня повідомили в пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на заступника головного лікаря міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Андрія Соцького.

У Харкові на місці ДТП з підлітками легковик наїхав на співробітника поліції (Фото)

Аварія сталася напередодні в Люботині. За попередньою інформацією, водій Hyundai збив двох жінок біля зупинки “Водяне”, коли ті перетинали дорогу по нерегульованому переходу. Одна з постраждалих, 56-річна жінка, від отриманих травм померла на місці. Другу дівчину медики швидкої допомоги доставили в невідкладну допомогу, проте сьогодні вона померла.

У Харкові позашляховик протаранив легковик, постраждав підліток (Відео)

Дані про подію внесли до ЄРДР. Зараз вирішується питання про кваліфікацію інциденту згідно з КК України.

Нагадаємо, раніше під Харковом на трасі перекинувся легковик. ДТП трапилася біля смт Золочів Богодухівського району. 4 листопада на ділянці траси Золочів-Однобрівка перекинувся Chevrolet Lacetti. Прибувши на місце аварії, рятувальники перекрили газ в паливному обладнанні автомобіля, витягли постраждалу 31-річну жінку-водія з салону машини та передали її бригаді медиків.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі