ДТП у Харківській області: рятувальники витягли водія з уламків машини

У Чугуївському районі сталася аварія з потерпілим.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на трасі Харків-Вовчанськ, у районі села Шестаковому, надійшов на спецлінію 10 червня о 10:43. Прибувши на виклик, рятувальники з’ясували, що автомобіль Renault з’їхав у кювет. У результаті аварії водія машини затиснуло в салоні авто.

У лобовому зіткненні під Харковом загинув пасажир

Співробітники ДСНС за допомогою спецтехніки витягли постраждалого чоловіка 1977 року народження з авто та передали медикам швидкої допомоги. Подробиці інциденту в пресслужбі патрульної поліції пообіцяли повідомити пізніше.

У Харкові легковик збив пішохода

Нагадаємо, 7 травня в селищі Печеніги зіткнулися автомобілі Daewoo Sens і Mitsubishi Pajero. У результаті аварії водія Daewoo затисло між покрученими металевими конструкціями машини. Рятувальники деблокували чоловіка за допомогою пневмоножиць і спеціальних домкратів. У машині також знаходилася дитина, вона змогла вибратися з авто самостійно.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі