Двоє постраждалих у Харкові і масований обстріл Вовчанська: Синєгубов розповів про ситуацію в регіоні

Минулої доби ворог завдав ракетного удару по місту Харкову та продовжував обстрілювати прикордонні та прифронтові населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За уточненою інформацією, внаслідок ракетного удару по Індустріальному району Харкова пошкоджено будівлі цивільного підприємства, поранення зазнали 63-річна жінка та 56-річний чоловік. Госпіталізації не потребували, отримали медичну допомогу на місці.

Прокуратура вимагає приведення укриття цивільної оборони до належного стану

“Вдень ворог завдав двох ракетних ударів по Індустріальному району міста Харкова. Це промзона. Одне з наших промислових підприємств. Ворог цинічно завдав удару вдень, оскільки дійсно розраховував, що там були би відповідні працівники… Це підприємство виключно цивільне, жодним чином з оборонною промисловістю воно не пов’язане”, – сказав Олег Синєгубов в етері нацмарафону.

Протягом дня російські окупанти масовано обстрілювали Вовчанськ. У місті пошкоджено магазин “Веселка”, приміщення пожежної частини, житлові будинки, сталися пожежі. Внаслідок обстрілів 3 людей отримали поранення.

На лінії зіткнення найгарячіша ситуація на Куп’янському напрямку. Ворог не припиняє спроб вести наступальні дії в районі Масютівки, але щоразу зазнає невдачі та втрат.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі