“Філіп Морріс” релоцирує виробництво з Харківської області до Львівської

Philip Morris International інвестує понад 30 млн доларів у запуск нового виробництва у Львівській області. Підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики почнуться в липні 2023 року. Компанія очікує, що виробництво буде запущено у 1 кварталі 2024 року. На новій фабриці працюватиме понад 250 людей, переважно на виробництві. Як повідомили у компанії, працевлаштування першочергово буде запропоновано працівникам харківського підприємства Філіп Морріс.

Без роботи залишились 250 людей: з’явилися фото зруйнованого дронами завода на Харківщині

«Ми з гордістю повідомляємо про цю нову інвестицію в Україну. Наше нове підприємство забезпечить надійне постачання продукції та можливості працевлаштування для українців. Але це більше, ніж лише інвестиція в інфраструктуру та розширення можливостей нашої компанії. Це демонстрація нашої відданості Україні та її народу. Ця інвестиція є потужним сигналом для інших міжнародних інвесторів —впевненості в економіці України, українському народові та майбутньому України», – заявив президент європейського регіону Philip Morris International Массімо Андоліна

Як повідомляли ЗМІ, харківська фабрика тютюнового гіганта зараз не працює. Philip Morris довелося розміщувати замовлення на київській фабриці “Імперіал Тобакко”.

NewsRoom – незалежне видання, що розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто».

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі