Газ на автозаправці під Харковом горить уже понад добу

Станом на 7 ранку на автозаправці WOG поблизу селища Рай-Єленівка триває горіння залишків газового конденсату, який під тиском виходить із підземного резервуару. Об’єм ємності з газом становить 18 кубометрів. Про це розповів Newsroom начальник пресслужби облуправління ДСНС Євген Василенко.

Вибух із загиблим у маслобійному цеху: власника відправили за ґрати

На території АЗС продовжує чергувати відділення рятувальників. Вони розгорнули пожежні рукави та готові оперативно реагувати у разі потреби. Рятувальники будуть на місці, поки не вигорить весь газ. Саму ж пожежу, яка поширилася на площу 250 квадратних метрів (горіли трава та два вантажні авто) локалізували вчора протягом години. Жертв і постраждалих немає.

У мережі автозаправних станцій WOG повідомили, що вибух із подальшою пожежею спровокував водій вантажівки, громадянин Туреччини. Він не впорався з керуванням та в’їхав у газорозподільну колонку. В результаті відбулася розгерметизація підземної ємності з газом та його загоряння.

Також у соцмережі виклали відео, на якому видно момент вибуху на заправці.

 

 

 

“Ми дуже злякалися, адже поряд АЗС” – свідки вибуху у “Рошен” (Фото)

 

Нагадаємо, НС сталася 28 жовтня о 04:30 на київській трасі. Пожежу гасили сорок співробітників ДСНС на дев’яти одиницях техніки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі