“Горітиме в пеклі”: у Херсоні загинув колишній нардеп-колаборант Олексій Журавко

25 вересня внаслідок ракетного удару по центру Херсона загинули двоє людей, зокрема колишній народний депутат і колаборант Олексій Журавко.

Про це повідомили російські засоби масової пропаганди. Інформацію про загибель народного депутата-колаборанта озвучив і депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

СБУ затримала віцемерку Вовчанська та ще двох колаборантів з Куп’янська

“Колаборант загинув від вибуху, що стався в Херсоні в готелі Play. За попередньою інформацією, там перебували й журналісти Russia Today, але вони поки живі. Хто не місцевий, Журавко — це зрадник, колишній народний депутат, який після революції Гідності переховувався в росії. Після вторгнення повернувся на Херсонщину, в Олешки як представник рашистів і грабував підприємців. А тепер горітиме в пеклі”, – написав Хлань на своїй сторінці у Facebook.

За повідомленнями, удар прийшовся по готелю у центрі Херсона. На місці працюють екстрені служби, триває розбір завалів та пошук постраждалих.

Годувала окупантів та прала їхній одяг: на Харківщині оголосили підозру колаборантці

Довідка. Олексій Журавко був народним депутатом Верховної Ради України V та VI скликань. До парламенту він обиравлся під прапором “Партії регіонів”. З початком війни на Донбасі 2014 року він утік до Росії, де активно підтримував політику Путіна. У 2022 році після повномаштабного вторгнення Росії ексдепутат повернувся до Херсона та дякував окупантам за “визволення”.

Коментарі