Харківська міськрада замовила інтернет для районних адміністрацій по 1200 гривень на місяць

Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міськради уклав угоду з комунальним підприємством «Міський інформаційний центр» з постачання електронних комунікаційних послуг, а саме доступ до мережі Інтернет. Як повідомляє Newsroom, інформація про закупівлю опублікована на сайті електронних торгів «Prozorro».

У договорі сказано, що доступ до мережі Інтернет буде надаватися за 11 адресами: майдан Свободи, 5, просп. Петра Григоренка, 17, просп. Героїв Харкова, 25, просп. Науки, 17а, вул. Шота Руставелі 4/20, вул. Полтавський Шлях, 11, вул. Бібліка 20/8, вул. Чернишевська, 55, вул. Юр’ївська, 7а, вул. Плеханівська, 42, вул. Благовіщенська, 34. За цими адресами розташовані районні адміністрації та їх підрозділи.

Держпром придбав шкіряні дивани, крісло та подіум для преси за 7 тисяч доларів

Тарифний пакет «Економ 3» передбачає швидкість Інтернету від 50 до 100 Мбіт/сек. Усього за річний доступ до мережі витрятять 158,4 тис. грн. Місячна абонплата для кожної адреси складає 1200 грн, що значно вище, ніж пропонують міські Інтернет-провадери. Наприклад, щомісячний тариф від «Triolan» для нежитлових приміщень і юридичних осіб становить 300 грн.

Договір було укладено 10 лютого.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі