Харківська поліклініка планує витратити на купівлю автомобіля майже мільйон гривень

Про це 7 листопада повідомили у Харківському антикорупційному центрі з посиланням на портал електронних закупівель Prozorro.

Комунальне підприємство “Міська поліклініка №22” Харківської міської ради оголосило тендер на закупівлю легкового автомобіля типу Suzuki Vitara вартістю майже мільйон гривень.

“Є сумніви щодо ефективності витрати мільйона гривень на автомобіль, який не виконуватиме надзвичайних завдань. Особливо під час війни. Так, поліція у різних регіонах України купує автомобілі Renault Duster від 600 тисяч гривень. Військова прокуратура на Донеччині купує автомобілі Skoda Fabia по 600 тисяч гривень за одиницю”, — йдеться у повідомленні ХАЦ.

За інформацією активістів, ні про яке додаткове медичне обладнання для оснащення автомобіля в тендері не йдеться, за даними ХАЦ, це “просто автомобіль, який возитиме керівника або документацію”.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі