Харківські нардепи обіцяють Кагановській допомогти з пошуком коштів для реконструкції спорткомплексу “Каразінський”

Кандидат на посаду ректора Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна Тетяна Кагановська також знайшла у парламентаріїв підтримку в пошуку коштів для ремонту студентських гуртожитків у Харкові та облаштування Університетської клініки.

Декан юридичного факультету ХНУ 30 травня зустрілась з групою нардепів від Харківщини, які є друзями Каразінського та готові допомогти з вирішенням багатьох правових і господарських проблем діяльності університету. Про це кандидат на посаду ректора ХНУ повідомила на своїй Facebook-сторінці.

“Під час зустрічі підписали документи про співпрацю та обговорили актуальні проблеми у сфері освіти, які стосуються багатьох закладів вищої освіти, – зазначила Тетяна Кагановська. – По Каразінському визначили наміри, які зможуть сприяти змінам в законодавстві на користь нашого університету”.

Зокрема, за словами декана, серед першочергових завдань:
* Нормативне врегулювання фінансової автономії університету;
* Державно-приватне партнерство, залучення соціально-відповідального бізнесу Харківщини до проєктів університету;
* Пошук можливостей для залучення субвенцій для повноцінного запуску університетської клініки, реконструкції спорткомплексу “Каразінський” і мережі студентських гуртожитків.

“З такою підтримкою харків’ян у Верховній Раді, впевнена, нам все вдасться!” – резюмувала Тетяна Кагановська.

Коментарі