Харківські студенти-медики проходитимуть практику в Туреччині

Харківський національний університет імені Василя Каразіна уклав угоду про співробітництво з найбільшим медичним концерном Турецької Республіки MLP (Medical Park).

Мережа лікарень Medical Park – близько 30 багатопрофільних лікарень в 17-ти найбільших містах Турецької Республіки.

Угода про співробітництво передбачає розвиток освітньої та наукової співпраці, обмін досвідом, підвищення кваліфікації як лікарів, так і викладачів.

Через військові дії та неможливість проводити офлайн практичних заняття для медиків – студентів Харківського національного університету імені Каразіна, передбачено проведення медичних практик на базі провідних клінік Medical Park у Стамбулі.

Студенти – громадяни України та іноземці зможуть протягом року проходити медичні практики відповідно до навчальних програм.

Також можливе направлення на практику студентів-медиків інших закладів вищої освіти.

Лікарні Medical Park працюють у відповідності до міжнародних стандартів якості JCI та ISO 9001. Медичний персонал лікарень нараховує більше 14 тисяч співробітників.

Медикал Парк є провідною медичною організацією у світі щодо діагностики та лікування онкозахворювань, рідкісних генетичних хвороб дітей. Для діагностики лікарі використовують сучасні тести нового зразку WES и NGS, що дозволяють  на більш ранніх стадіях виявляти важкі хвороби.

Коментарі