Харківський “Металіст 1925” розлучився з Западнею

Харківський клуб оголосив про припинення співпраці з лівим захисником Артуром Западнею. 31-річний гравець виступав за “Металіст 1925” з січня минулого року. Про це повідомляє офіційний сайт “жовто-синіх”.

Досвідчений футболіст допоміг харків’янам вийти в Прем’єр-лігу. Всього на його рахунку 29 поєдинків, у тому числі 12 – в УПЛ. Лівий захисник відзначився одним голом (у матчі проти “Інгульця”) і однією результативною передачею. У нинішньому сезоні Артур Западня виводив команду на матч з ПФК “Олександрія” у якості капітана.

Шершень переміг панду: Харківський ФК обрав символ клубу

Нагадаємо, “Металіст 1925” завершив осінню частину сезону на десятій сходинці турнірної таблиці Прем’єр-Ліги. На рахунку харків’ян шість перемог, нічия та 11 поразок, різниця м’ячів становить 17:29. Відставання від найближчого суперника, рівненського “Вереса”, становить чотири очки. Перший матч після зимової перерви “жовто-сині” проведуть вдома з донецьким “Шахтарем”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі