Харківський “Металіст” підписав одного з найперспективніших гравців першої ліги

Харківський “Металіст” провів перший трансфер під час зимової перерви. Новачком клубу став 21-річний уродженець Волновахи Артур Мурза, якого минулого року назвали одним з найперспективніших гравців першої ліги. Про це повідомили на офіційному сайті “жовто-синіх”.

Найкращий бомбардир Першої ліги розповів, чому обрав “Металіст”

Свою професійну кар’єру вінгер розпочав у молодіжній команді ФК “Маріуполь”, після чого транзитом через луцьку “Волинь” та краматорський “Авангард” опинився в “Гірник-спорті”. Саме в клубі з Горішніх Плавнів молодий півзахисник зумів заявити про себе, забивши три голи та віддавши дві результативні передачі в 17 матчах. Минулої зими Мурза перейшов до “Оболоні”, де в 32 поєдинках зумів відзначитися 11 разів.

Харківський “Металіст” пішов на зимову перерву лідером Першої ліги

Крім того, журналіст Сезар Луїс Мерло пише, що харківський “Металіст” оформляє перехід півзахисника Херонімо Поблете з аргентинського “Велес Сарсфілда”. За його інформацією, 28-річний гравець оформить контракт на 3,5 роки. Раніше Поблете також виступав за “Колон”, “Сан-Лоренсо”, французький “Мец” і чилійський “Депортес Ла-Серена”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі