Харківський зоопарк скоротить час роботи

Восени та взимку Харківський зоопарк працюватиме на годину менше – до 17:00. Режим роботи зміниться із 2 листопада. До зоопарку пускатимуть відвідувачів до 15:30. До 17:00 усі, хто увійде, повинні буду покинути територію.

Як повідомили у зоопарку, скоротити режим роботи вирішили через зменшення світлового дня. “Зимовий режим роботи пов’язаний і з урахуванням біологічних особливостей та специфіки експонування тварин певних видів з настанням холодів. Деякі з тварин восени та взимку менш активні у темний час доби. Перехід на новий графік роботи дозволить відвідувачам зоопарку спостерігати за тваринами у години їхньої максимальної активності” , – повідомили у зоопарку. Понеділок лишається санітарним днем.

Харківський зоопарк планує витратити на буклети про тварин мільйон гривень

Нагадаємо, безкоштовно сходити до зоопарку харків’яни можуть раз на місяць. Оплачуватимуть вхідний квиток із міського бюджету. Щоб отримати квиток, необхідно зареєструватись на сайті зоопарку або через термінали, які встановили біля головного входу. Для цього необхідно вибрати одну з двох екскурсій (“Стежка тигра” або “Африканська савана”), а також дату та час візиту.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі