Харків’янин керуватиме “Укравтодором”

Кабінет Міністрів призначив Євгена Кузькіна головою “Укравтодору”. Раніше держслужбовець був в.о. керівника підприємства, а в серпні виграв конкурс на посаду. Про це повідомили в пресслужбі “Укравтодору”.

Харківський ЗВО очолить ректор-мільйонер

Більша частина ранньої кар’єри Євгена Кузькіна була пов’язана з Харковом. Саме тут він здобув вищу освіту, закінчивши інженерно-економічний інститут (зараз ХНЕУ імені Коваля). Пізніше чоловік працював на різних посадах в фінансовому управлінні ХОДА та державній податковій інспекції в Харківській області.

У 2010 році фіскал переїхав до Києва, де став заступником міністра фінансів, а потім працював в “Укравтодорі”. Є доктором економічних наук і має почесне звання “Заслужений економіст України”. З червня 2020 року Євген Кузькін обіймав посаду першого заступника глави “Укравтодору”.

Зеленський призначив головою РДА в Харківській області “спонсора” Порошенка

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський призначив головою РДА в Харківській області експравоохоронця. Чугуївською районною державною адміністрацією буде керувати колишній замначальника Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України Ігор Волков. Згідно з декларацією, яку Волков подав у якості кандидата, торік він заробив 280 тисяч гривень. Також він купив автомобіль Toyota Camry. Вартість легковика склала 100 тисяч гривень. Крім того, його дружині належить Porsche Cayenne. У графі нерухомості Ігор Волков зазначив дві квартири в Харкові площею 46,8 і 46,9 квадратних метрів, якими володіє з 2019 року. Вартість нерухомості становить 1,2 мільйона гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі