Харків’янин після невдалої близькості зарізав дівчину: суд виніс вирок

Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про вбивство дівчини під час застілля. В ході розгляду злочин перекваліфікували в нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть людини. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харківській області поліція затримала дівчину, яку підозрюють у вбивстві

Нагадаємо, трагедія сталася 25 червня 2018 року. Пара перебувала в гостях у свого знайомого. Між чоловіком і жінкою спалахнула сварка, під час якої зловмисник вдарив супутницю ножем у стегно. Постраждала померла від втрати крові.

Світло на деталі злочину пролив господар квартири. За його словами, він надав одному кімнату, щоб той побув з дівчиною наодинці. Однак через короткий проміжок часу застав їх на кухні. Він прийшов до висновку, що у пари щось не вийшло. Гостя була в спідній білизні й, за словами свідка, відмовлялася одягатися і йти. Під час сварки його знайомий вдарив свою кохану ножем. Після того, що сталося чоловік пішов, а господар житла кілька днів пив, поки його не знайшла подруга дружини.

Застав брата в гостях у коханої: чоловіка підозрюють у замаху на вбивство

Сам обвинувачений виклав іншу версію. За його словами, він не вбивав дівчину, а лише знайшов її тіло. До цього господар квартири умовляв її на інтимну близькість втрьох, але отримав відмову. Однак суд не прислухався до показань раніше судимого уродженця Лозівського району.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень суд засудив фігуранта до семи років позбавлення волі. В строк відбування покарання чоловікові зарахують час, проведений у СІЗО – з червня 2018 року. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі