Харків’янин пограбував кредитну контору під час випробувального терміну – поліція

Правоохоронці затримали 19-річного хлопця, який вдарив жінку палицею та забрав гроші. Про це 2 вересня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Як раніше писав Newsroom, НС сталася по вулиці Євгена Котляра в районі Південного вокзалу. Увечері 22 серпня в приміщення фінансової компанії “Ваша Готівочка” зайшов молодий чоловік. Він вдарив співробітницю кредитної спілки по руці телескопічною дубинкою, після чого склав гроші в пакет і втік.

У Харкові безробітний молодик пограбував перехожого

Правопорушника вдалося відшукати, ним виявився 19-річний хлопець, якого в липні засудили на два роки за вчинення шахрайства, але звільнили від відбування покарання, призначивши іспитовий строк.

У поліції кажуть: зловмисник зізнався у скоєному. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (“розбій”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна. Жовтневий районний суд обрав хлопцеві запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 діб.

“Приват” обіцяє 100 тисяч за допомогу в пошуку тих, хто підірвав банкомати

Раніше правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у пограбуванні платіжного термінала. В одному з терміналів для поповнення рахунків спрацювала сигналізація. Коли патрульні прибули на місце, представник компанії повідомив, що невідома особа пошкодила платіжний термінал, після чого з нього зникли гроші. Зловмисника оперативно затримали. Під час поверхневої перевірки у нього виявили предмет, схожий на пістолет, банківські картки, чеки та гроші.

Коментарі