Харків’янин зв’язав мати співмешканки та задушив її подушкою: суд виніс вирок

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про жорстоке вбивство жінки. Винним був визнаний співмешканець її дочки. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Бездомний задушив пенсіонерку за відмову від інтиму та намагався підірвати будинок

За даними слідства, злочин стався 28 січня 2019 року. Чоловік посварився з матір’ю своєї коханої та вирішив розправитися з нею. Спочатку він завдав жертві удар точильним каменем, потім зв’язав ноги та заклеїв рот скотчем. Після цього зловмисник накрив голову жінки подушкою й зник. В результаті його дій харків’янка задихнулася.

У ході розгляду фігурант частково визнав свою провину. Він підтвердив, що бив матір своєї співмешканки, але заявив, що не бажав їй смерті. Чоловік також стверджував, що не заліплював рот жертви. Однак результати експертиз спростували його свідчення.

У Харкові чоловік з психічними відхиленнями зізнався у вбивстві матері

За умисне вбивство суд засудив уродженця Харкова до десяти років позбавлення волі. В строк відбування покарання йому зарахують 2,5 року, проведені в СІЗО. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі